Smeerpasta met chocolade
- Totale tijd 19min
- 10min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
180 g Fondant chocolade
100 g Margarine
20 cl Gezoete gecondenseerde melk
Accessoires
Kneed- & hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de margarine in de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Voeg de in stukjes gesneden chocolade toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Vervang de mengstaaf door het kneed-/breekmes. Voeg de gecondenseerde melk toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Doe het verkregen mengsel in een pot en bewaar deze op een koele plaats tot gebruik.