Vegetable Shepherd’s Pie
- Totale tijd 31min
- 12min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1 Ui
2 Wortel
1 Raap
2 Preien
6 Champignons
10 cl Groentebouillon
150 g Zachte kaas, in stukjes gesneden
200 g Puree
2 el Olijfolie
Accessoires
Extra Crisp 6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /7
Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Snijd de wortels in heel kleine blokjes. Meng de helft van de kaas door de rest van de puree.
Stap 3 /7
Giet de olijfolie in de kom.
Stap 4 /7
Bak de ui en de gember gedurende 2 minuten. Voeg de groenten toe en laat nog 2 minuten bakken.
Stap 5 /7
Giet de bouillon erbij.
Stap 6 /7
Verdeel de groenten en de puree over de glazen potjes. Bedek met de rest van de kaas. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 7 /7
Schakel de Cookeo uit en bevestig het Extra Crisp-deksel. Zet de grillstand gedurende 15 minuten aan.