Shakshuka en schapenkaas
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
240 g Gierst
8 Eieren
2 Paprika
4 Tomatentrossen
700 g Tomatencoulis
140 g Schapenkaas
1 Ui
4 teentje Teentjes knoflook
2 tl Paprika
2 steel Lente-ui
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /8
Snijd en pel de knoflook en de ui. Snijd de druiventomaten en gele paprika grof.
Stap 3 /8
Besprenkel met olijfolie en fruit de knoflook en ui. Bak de tomaten en paprika's in blokjes.
Stap 4 /8
Voeg de tomatencoulis en paprika toe. Voeg de milet toe
Stap 5 /8
Koken onder druk.
Stap 6 /8
Voeg de eieren toe en herhaal het proces
Stap 7 /8
Koken onder druk.
Stap 8 /8
Strooi de uien en bieslook over je bord en serveer warm. Eet smakelijk!