Shakshuka en schapenkaas - Recepten Cookeo V3 | Moulinex
eFarmz
Recept door eFarmz

Shakshuka en schapenkaas

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    18min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 240 g Gierst

  • 8 Eieren

  • 2 Paprika

  • 4 Tomatentrossen

  • 700 g Tomatencoulis

  • 140 g Schapenkaas

  • 1 Ui

  • 4 teentje Teentjes knoflook

  • 2 tl Paprika

  • 2 steel Lente-ui

  • Olijfolie

  • Zout en peper

Bereiding

Stap 1 /8

Bereid de ingrediënten voor.

  • 240g Gierst
  • 8 Eieren
  • 2 Paprika
  • 4 Tomatentrossen
  • 700g Tomatencoulis
  • 140g Schapenkaas
  • 1 Ui
  • 4teentje Teentjes knoflook
  • 2tl Paprika
  • 2steel Lente-ui
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Stap 2 /8

Snijd en pel de knoflook en de ui. Snijd de druiventomaten en gele paprika grof.

  • 2 Paprika
  • 4 Tomatentrossen
  • 1 Ui
  • 4teentje Teentjes knoflook

Stap 3 /8

Besprenkel met olijfolie en fruit de knoflook en ui. Bak de tomaten en paprika's in blokjes.

  • 2 Paprika
  • 4 Tomatentrossen
  • 1 Ui
  • 4teentje Teentjes knoflook

Stap 4 /8

Voeg de tomatencoulis en paprika toe. Voeg de milet toe

  • 240g Gierst
  • 700g Tomatencoulis
  • 2tl Paprika

Stap 5 /8

Koken onder druk.

Stap 6 /8

Voeg de eieren toe en herhaal het proces

  • 8 Eieren

Stap 7 /8

Koken onder druk.

Stap 8 /8

Strooi de uien en bieslook over je bord en serveer warm. Eet smakelijk!

  • 2steel Lente-ui