Schotse eieren
- Totale tijd 37min
- 20min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Eieren
170 g Varkensgehakt
0.5 el Ouderwetse mosterd
0.5 el Gehakte peterselie
0.5 tl Paprikapoeder
25 g Bloem
0.5 Geklopt ei
25 g Paneermeel
0.5 el Olie
Zout, peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /10
Dit recept vereist EXTRA CRISP. Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /10
Hak de peterselie fijn.
Stap 3 /10
Meng het gehakt met de peterselie, mosterd en paprikapoeder. Op smaak brengen.
Stap 4 /10
Verdeel het gehakt in 4 delen voor de eieren. Maak elke stuk tussen 2 vellen huishoudfolie plat.
Stap 5 /10
Plaats de eieren in de stoommand met 20 cl water in de kom.
Stap 6 /10
Koken onder druk.
Stap 7 /10
Pel de afgekoelde eieren. Omwikkel elk ei met gehakt.
Stap 8 /10
Doop achtereenvolgens in meel/ei/paneermeel en vervolgens ei/paneermeel.
Stap 9 /10
Leg in de uitgelekte en ingevette kom.
Stap 10 /10
Schakel de Cookeo uit en plaats de EXTRA CRISP. Start modus 2 Grill voor 15 minuten.