- Homepage
- Recipe Details Page
Schelvis met worteljulienne
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
300 g Wortels
3 cl Olijfolie
200 g Schelvis
1 snuifje Kerrie(poeder)
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /4
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 2 /4
Plaats het stoommandje met bakpapier in de kom van de keukenmachine.
Stap 3 /4
Doe de in julienne gesneden wortels in de kom. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met het zout en de kerrie. Voeg de doormidden gesneden schelfvisfilet toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
300g Wortels 3cl Olijfolie 200g Schelvis 1snuifje Kerrie(poeder) Zout
Stoommandje
Stap 4 /4
Bestrooi met peper en dien warm op.
Zout