Samosa’s van tonijn en ei
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
6 Filodeeg
200 g Tonijn uit blik
3 Eieren
1 Ei
3 el Tomatenpuree
1 el Olijfolie
Zout en peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten - behalve het geklopte ei - in een aparte mengkom. Snijd de deegvellen in twee en vouw in de lengte doormidden.
Stap 3 /4
Doe 30 g vulling op een kant van het deeg en vouw in een driehoekje. Bestrijk met het ei. Doe de samosa’s in de ingevette kom.
Stap 4 /4
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 10 min. op 200 °C.