- Homepage
- Recipe Details Page
Saltimbocca
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Zeer dunne kalfslapjes
120 g Parmaham
8 bladje Salie
60 g Ajuin
5 cl Olie
5 cl Witte wijn
25 cl Tomatencoulis
2 el Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Leg de plakjes ham en de salieblaadjes op de kalfslapjes.
600g Zeer dunne kalfslapjes 120g Parmaham 8bladje Salie
Stap 2 /7
Rol ze op en houd ze bij elkaar met een prikker.
Stap 3 /7
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
60g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 4 /7
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de witte wijn toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5cl Olie 5cl Witte wijn
Menger
Stap 5 /7
Voeg de kalfslapjes, de tomatencoulis en het water toe.
25cl Tomatencoulis 2el Water
Stap 6 /7
Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Zout
Menger
Stap 7 /7
Dien warm op.