- Homepage
- Saltimbocca
Saltimbocca
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
600 g Zeer dunne kalfslapjes
120 g Parmaham
8 bladje Salie
60 g Ajuin
5 cl Olie
5 cl Witte wijn
25 cl Tomatencoulis
2 el Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Leg de plakjes ham en de salieblaadjes op de kalfslapjes.
Stap 2 /7
Rol ze op en houd ze bij elkaar met een prikker.
Stap 3 /7
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /7
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de witte wijn toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Voeg de kalfslapjes, de tomatencoulis en het water toe.
Stap 6 /7
Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien warm op.