Saltimbocca van kalf
- Totale tijd 21min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
4 Kalfslapje (60.75 g), fijn platgemaakt (4
4 Parmaham (plakjes)
12 Blaadjes salie
Tandenstoker
4 Plakjes emmental
150 g Gemarineerde artisjokken
100 g Aubergines, in kleine blokjes gesneden
10 cl Witte wijn
15 cl Water
2 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Hak de aubergines in blokjes.
Stap 3 /8
Leg de lapjes vlees, plakjes ham, 3 blaadjes salie, 1 plakje kaas op elkaar. Rol op. Maak alles vast met 3 tandenstokers, snij in 3 stukken.
Stap 4 /8
Warm de olie op in de kom.
Stap 5 /8
Kleur de kleine kalfsrolletjes aan (in twee keer indien 4 of 6 personen). Haal ze uit de kuip.
Stap 6 /8
Deglaceer met witte wijn. Voeg de groenten en het water toe. Voeg een beetje zout en peper toe. Doe de rolletjes weer in de kom.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Dien warm op.