- Homepage
- Recipe Details Page
Sabayon
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
120 g Poedersuiker
6 Eierdooiers
8 cl Likeurwijn
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /5
Het is van cruciaal belang dat de eierdooiers fris en op kamertemperatuur zijn.
6 Eierdooiers
Stap 2 /5
Doe de suiker en de eidooiers in de kom met de mengkom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
120g Poedersuiker 6 Eierdooiers
Klopper
Stap 3 /5
Doe de wijn erbij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
8cl Likeurwijn
Klopper
Stap 4 /5
Giet de sabayon in kommetjes.
Stap 5 /5
Voeg koekjes, chocoladestukjes of vers fruit toe.