- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Russische bietensoep
Russische bietensoep
- Totale tijd 1u
- 30min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
750 g Rundvleesschouder, in blokjes gesneden
150 g Spek
600 g Ruwe bieten, geschild en in blokjes gesneden
300 g Geschilde en in blokjes gesneden aardappels
3 el Tomatenconcentraat
1.5 Geschilde en geciseleerde ajuin
6 bladje Laurier
3 el Zonnebloemolie
1 l Water of rundvleesbouillon
Dikke verse room voor bij de maaltijd
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Hak de ajuin fijn.
Stap 3 /7
Voeg olie toe in de pan.
Stap 4 /7
Laat de vleesblokjes en spekjes mooi kleuren. Voeg de ajuin toe, roer en laat het gedurende 5 minuten bakken.
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe, behalve de room. Voeg zout en peper toe en meng het door elkaar.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken.
Stap 7 /7
Haal het laurierblad en vlees eruit. Meng het door elkaar en dien het dan op met ‘uit elkaar getrokken’ vlees en room.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
