Rundvlees saté
- Totale tijd 1u 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
750 g Rundvlees (rumsteak)
5 g Knoflookteentje
225 g Ajuinen
7 cl Arachideolie
60 g Saté
375 g Gepelde tomaten
15 cl Sojasaus
15 cl Kippenbouillon
2 tl Maïzena®
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Los de Maïzena® op in de bouillon in een apart kommetje. Zet het even apart.
Stap 2 /6
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Snijd het rundvlees in fijne reepjes. Doe ze in de kom van de keukenmachine.
Stap 5 /6
Voeg het Maïzena®/bouillon-mengsel, de saté, de gepelde tomaten en de sojasaus toe. Breng op smaak met peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Dien op met witte rijst.