- Homepage
- Recipe Details Page
Rundvlees saté
- Totale tijd 1u 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
750 g Rundvlees (rumsteak)
5 g Knoflookteentje
225 g Ajuinen
7 cl Arachideolie
60 g Saté
375 g Gepelde tomaten
15 cl Sojasaus
15 cl Kippenbouillon
2 tl Maïzena®
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Los de Maïzena® op in de bouillon in een apart kommetje. Zet het even apart.
15cl Kippenbouillon 2tl Maïzena®
Stap 2 /6
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5g Knoflookteentje 225g Ajuinen
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
7cl Arachideolie
Menger
Stap 4 /6
Snijd het rundvlees in fijne reepjes. Doe ze in de kom van de keukenmachine.
750g Rundvlees (rumsteak)
Stap 5 /6
Voeg het Maïzena®/bouillon-mengsel, de saté, de gepelde tomaten en de sojasaus toe. Breng op smaak met peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
60g Saté 375g Gepelde tomaten 15cl Sojasaus Peper
Menger
Stap 6 /6
Dien op met witte rijst.