Rundvlees en wortels met tijm
- Totale tijd 2u 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Rundvlees
900 g Wortels
100 g Ajuin
3 g Look
20 cl Witte wijn
30 cl Rundsbouillon
3 cl Olijfolie
4 takje Tijm
Zout, peper
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het vlees in blokjes en zet aan de kant.
Stap 2 /7
Doe de schijf om in dikke plakjes te snijden in de keukenmachine met de groentesnijder. Voeg de gewassen en gepelde wortels toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 3 /7
Haal de wortelen uit de keukenmachine en houd apart.
Stap 4 /7
Doe de gepelde en in vier stukjes gesneden ui en de gepelde look in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 5 /7
Vervang het Ultrablade-hakmes door de menger. Voeg de olijfolie en de gesneden wortels toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 6 /7
Voeg de stukjes vlees, de witte wijn, de bouillon en de tijm toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien warm op.