- Homepage
- Recipe Details Page
Rundvlees en wortels met tijm
- Totale tijd 2u 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
900 g Rundvlees
900 g Wortels
100 g Ajuin
3 g Look
20 cl Witte wijn
30 cl Rundsbouillon
3 cl Olijfolie
4 takje Tijm
Zout, peper
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het vlees in blokjes en zet aan de kant.
900g Rundvlees
Stap 2 /7
Doe de schijf om in dikke plakjes te snijden in de keukenmachine met de groentesnijder. Voeg de gewassen en gepelde wortels toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
900g Wortels
Snij/rasp- accessoire
Stap 3 /7
Haal de wortelen uit de keukenmachine en houd apart.
Stap 4 /7
Doe de gepelde en in vier stukjes gesneden ui en de gepelde look in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
100g Ajuin 3g Look
Ultrablade hakmes
Stap 5 /7
Vervang het Ultrablade-hakmes door de menger. Voeg de olijfolie en de gesneden wortels toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
3cl Olijfolie
Menger
Stap 6 /7
Voeg de stukjes vlees, de witte wijn, de bouillon en de tijm toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
20cl Witte wijn 30cl Rundsbouillon 4takje Tijm Zout, peper
Menger
Stap 7 /7
Dien warm op.