- Homepage
- Recipe Details Page
Rundtartaar
- Totale tijd 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g rundvlees
2 sjalotten
30 g kappertjes
40 g augurken
1 bos peterselie
1 el straffe mosterd
3 druppels Tabasco®
2 eetlepels worcestershiresaus
2 eierdooiers
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Schil de sjalotten, snij in blokjes, plaats het ultrablade-hakmes en doe de sjalotten, de kappertjes en de augurken in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Doe in een slakom.
2 sjalotten 30g kappertjes 40g augurken
Ultrablade hakmes
Stap 2 /3
Snij het rundvlees in blokjes, doe de blokjes in de bak, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Pluk de peterselie en hak de blaadjes met een mes.
600g rundvlees 1 bos peterselie
Ultrablade hakmes
Stap 3 /3
Meng het vlees met de kruiden. Voeg de mosterd, de peterselie, de Tabasco®, de Worcestershiresaus en de eierdooiers toe. Breng op smaak met peper en zout en meng. Verdeel de tartaar over vier borden. Dien op met frieten.
1el straffe mosterd 3 druppels Tabasco® 2 eetlepels worcestershiresaus 2 eierdooiers Zout Peper