- Homepage
- Recipe Details Page
Rundsvlees met tijm en wortelen
- Totale tijd 2u 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
300 g Rundsstoofvlees
300 g Wortelen
40 Ui
1 teentje Look
7 cl Witte wijn
10 cl Rundsbouillon
Zout, peper
1 el Olijfolie
1.5 Tijm
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de ui en snijd in 4. Pel het teentje knoflook.Schil de wortelen en spoel ze af.Plaats het snijhulpstuk voor groenten met de schijf voor grof snijden in de keukenrobot en druk op 'Start'.Snijd de wortelen in dunne schijfjes.Haal de wortelen uit de keukenrobot en zet ze opzij.
300g Wortelen 40 Ui 1teentje Look
Snij/rasp- accessoire
Stap 2 /4
Plaats het ultrablade hakmes in de keukenrobot en voeg vervolgens de ui en het knoflookteentje toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
40 Ui 1teentje Look
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Vervang het mes door de menger, giet er de olijfolie bij en voeg de wortelen toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
300g Wortelen 1el Olijfolie
Menger
Stap 4 /4
Snijd het vlees in blokjes.Voeg aan het einde van het programma de stukken vlees, witte wijn, bouillon en tijm toe.Voeg zout en peper toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
300g Rundsstoofvlees 7cl Witte wijn 10cl Rundsbouillon Zout, peper 1.5 Tijm
Menger