- Homepage
- Rundstartaar
Rundstartaar
- Totale tijd 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
600 g Rundsvlees
50 g Sjalotten
30 g Kappertjes
40 g Augurken
6 takje Peterselie
15 g Sterke mosterd
3 druppel Druppels Tabasco®
30 g Worcestershiresaus
2 Eierdooiers
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Doe de in blokjes gesneden sjalotten, de kappertjes en de augurken in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /8
Doe het mengsel in een slakom.
Stap 3 /8
Voeg het rundsvlees in blokjes toe aan de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /8
Verwijder de bladeren van de peterselie en hak fijn met een mes.
Stap 5 /8
Doe het vlees bij de kruiden en meng goed.
Stap 6 /8
Voeg de mosterd, peterselie, Tabasco®, Worcestershiresaus en eierdooiers toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 7 /8
Meng door elkaar met een spatel.
Stap 8 /8
Verdeel de tartaar over de borden. Dien op met frieten.