Runderschouder met bier
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 400 g runderschouderstuk
1 Fijngesneden uien
1 el Bruine suiker (of basterdsuiker)
15 cl Bruin bier
1 el Mosterd "à l'ancienne"
Zout en peper
1 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat het schouderstuk aankleuren in de olie.
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe. Meng alles goed.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 45 min
Stap 7 /7
Dien op!