Rundergebraad met mosterd
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
600 g Rundergebraad
15 cl Droge witte wijn
1 el Mosterd
100 g Fijngesneden uien, diepgevroren
1 el Plantaardige olie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat het gebraad en de uien bruinen.
Stap 4 /6
Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de mosterd.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 16 min
Stap 6 /6
Voeg de mosterd toe, breng het gerecht op smaak en dien op!