Roze pudding met frambozen
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Ei
27 cl Volle melk
4 cl Rozensiroop (of grenadinesiroop)
8 Roze koekjes van Reims in 3 gesneden (of boudoirs)
80 g Frambozen
45 g Frambozen als garnering
Poedersuiker als garnering
Charlotte-bakvorm, bekleed met bakpapier
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Vermeng het ei, de siroop en de melk met elkaar. Week de koekjes in dit mengsel en giet het in de vorm met de frambozen.
Stap 3 /6
Dek de vorm af met folie en plaats hem in het stoommandje.
Stap 4 /6
Giet 40 cl water in de kuip en plaats het stoommandje erin.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
8 uur koel houden. Snijd de pudding los met een mesje en haal hem uit de vorm. Garneer en dien op!