Royale ganzenlevercrème
- Totale tijd 3u 31min
- 10min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 3u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
200 g Gekuiste ganzenlever
20 cl Vloeibare volle room
2 cl Porto
3 Eierdooiers
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Haal 30 minuten voor u aan het recept begint alle ingrediënten uit de koelkast.
Stap 2 /7
Verwarm de oven voor op 90°C (op thermostaat 3).
Stap 3 /7
Leg de in blokjes gesneden ganzenlever met de room en porto in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /7
Voeg de eierdooiers toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Verdeel de crème over 6 ovenschaaltjes.
Stap 6 /7
Zet gedurende 20 minuten in de oven. De bovenkant van de crème moet trillen.
Stap 7 /7
Laat de crèmes afkoelen en zet ze gedurende 3 uur in de koelkast.