Rougail Saucisse
- Totale tijd 36min
- 10min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Worsten van 150 g
110 g Ajuin
20 g Gember
6 g Look
5 cl Olie
400 g Tomatenpuree
20 cl Gevogeltebouillon
1 Gedroogde pepertjes
Zout, peper
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de geschilde ajuin, gember en look in stukken van 2 cm in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Bevestig de mengstaaf en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Snijd de worsten in zes stukken.
Stap 4 /5
Voeg de worsten, tomatenpuree, gevogeltebouillon en chilipepers toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien onmiddellijk op met witte rijst.