Rosquillas – Spaanse beignets
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
5 cl Halfvolle melk
1 zakje Bakpoeder
350 g Bloem
80 g Suiker
1 Ei
5 cl Olijfolie
5 cl Anijslikeur
Suiker
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de melk, bloem, suiker, olijfolie, anijslikeur, gist en het ei in de mengkom de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Vorm dunne cirkeltjes van het deeg en leg ze samen zodat u ringen met een diameter van 5 cm krijgt.
Stap 3 /4
Laat ze enkele minuten bakken in de frituurpan. De beignets moeten goed gebruind zijn.
Stap 4 /4
Bestrooi met suiker alvorens op te dienen.