- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Romige chocoladeyoghurt
Romige chocoladeyoghurt
- Totale tijd 8u 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
80 cl Volle UHT-melk
200 g Fondant dessertchocolade
60 g Poedersuiker
1 zakje Melkfermenten
Accessoires
Taartvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Meng de melk, de chocolade en de suiker in een aparte kom. Voeg al roerend de fermenten toe als de chocolade gesmolten en afgekoeld is (40°C).
Stap 3 /7
Doe de bereiding in de cakevorm.
Stap 4 /7
Voeg 5 cl water toe in de pan.
Stap 5 /7
Zet de vorm in het stoommandje.
Stap 6 /7
Laat de yoghurt garen.
Stap 7 /7
Haal uit de vorm en roer de yoghurt. Laat afkoelen. Giet in glaasjes. Bewaar de yoghurt in de koelkast.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
