- Homepage
- Recipe Details Page
Romige rijstpap
- Totale tijd 3u
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 2u 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
80 g Ronde (dessert)rijst
50 cl Halfvolle melk
25 g Verse vloeibare room
35 g Suiker
1 tl Vanillearoma
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de melk, de verse vloeibare room, de suiker en het vanillearoma in de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
50cl Halfvolle melk 25g Verse vloeibare room 35g Suiker 1tl Vanillearoma
Menger
Stap 2 /5
Voeg de rijst toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
80g Ronde (dessert)rijst
Menger
Stap 3 /5
Laat de rijst ongeveer 30 min rusten.
Stap 4 /5
Doe in een kom en dek af met huishoudfolie. Plaats minstens 2 uur in de koelkast alvorens op te dienen.
Stap 5 /5
Plaats minstens 2 uur in de koelkast alvorens op te dienen.