Romige rijstpap
- Totale tijd 3u
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 2u 30min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
80 g Ronde (dessert)rijst
50 cl Halfvolle melk
25 g Verse vloeibare room
35 g Suiker
1 tl Vanillearoma
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de melk, de verse vloeibare room, de suiker en het vanillearoma in de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Voeg de rijst toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Laat de rijst ongeveer 30 min rusten.
Stap 4 /5
Doe in een kom en dek af met huishoudfolie. Plaats minstens 2 uur in de koelkast alvorens op te dienen.
Stap 5 /5
Plaats minstens 2 uur in de koelkast alvorens op te dienen.