Romige peer en kastanje velouté
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
0.5 Rode ui
1 tl Paprika
3 blokje Peren
125 g Kastanjes
25 cl Water
10 cl Enkele room
0.5 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bruin de uien gedurende 2 minuten. Voeg de peren toe en bak ze 2 minuten.
Stap 4 /6
Bestrooi met paprikapoeder, voeg de kastanjes toe en giet het water erbij.
Stap 5 /6
Koken onder druk
Stap 6 /6
Giet de room erbij en breng op smaak met zout en peper. Mix het geheel.