Romige linzensoep met spek
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
160 g Linzen van Le Puy
50 g Wortel
50 g Preiwit
110 g Ajuin
80 g Gerookt spek of bacon
15 cl Vloeibare room
100 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de wortel, het preiwit en gepelde in stukjes gesneden ajuin in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Stap 2 /4
Voeg de linzen, de spekblokjes, het water en het zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de vloeibare room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Dien warm op.