- Homepage
- Recipe Details Page
Romige linzensoep met spek
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
160 g Linzen van Le Puy
50 g Wortel
50 g Preiwit
110 g Ajuin
80 g Gerookt spek of bacon
15 cl Vloeibare room
100 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de wortel, het preiwit en gepelde in stukjes gesneden ajuin in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
50g Wortel 50g Preiwit 110g Ajuin
Stap 2 /4
Voeg de linzen, de spekblokjes, het water en het zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
160g Linzen van Le Puy 80g Gerookt spek of bacon 100cl Water Zout
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Voeg de vloeibare room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
15cl Vloeibare room
Ultrablade hakmes
Stap 4 /4
Dien warm op.