- Homepage
- Romige gnocchi
Romige gnocchi
- Totale tijd 7min
- 5min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Gnocchi
0.5 stuk Knoflook
130 g Kerstomaten
250 g Mozzarella
0.5 takje Knoflook
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bak de gnocchi. Voeg de knoflook, rozemarijn, tijm en tomaten toe.
Stap 4 /6
Voeg 100 ml water toe. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5 /6
Koken onder druk: 3 minuten
Stap 6 /6
Voeg de mozzarella toe en laat een paar minuten smelten voor het opdienen.