Romige chocoladeyoghurt
- Totale tijd 8u 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
80 cl Volle UHT-melk
200 g Fondant dessertchocolade
60 g Poedersuiker
1 zakje Melkfermenten
Accessoires
Taartvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Meng de melk, de chocolade en de suiker in een aparte kom. Voeg al roerend de fermenten toe als de chocolade gesmolten en afgekoeld is (40°C).
Stap 3 /7
Doe de bereiding in de cakevorm.
Stap 4 /7
Voeg 5 cl water toe in de pan.
Stap 5 /7
Zet de vorm in het stoommandje.
Stap 6 /7
Laat de yoghurt garen.
Stap 7 /7
Haal uit de vorm en roer de yoghurt. Laat afkoelen. Giet in glaasjes. Bewaar de yoghurt in de koelkast.