Rollade gevogelte en mortadella
- Totale tijd 36min
- 30min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Gevogeltefilets 150 g plat gemaakt
2 Plakjes Mortadella
1 el Olijfolie
0.5 Ui(en), gepeld en gesnipperd
250 g Champignons, gewassen gesneden
175 g Verse tagliatelli (traiteurafdeling)
1 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
2 el Grof gehakte pistachenoten
25 cl Groentebouillon (of gezouten water)
5 cl Vloiebare room
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was en hak de peterselie.
Stap 3 /7
Rol de filets in een plakje Mortadella, met de pistachenoten. Vorm de rolladen.
Stap 4 /7
Verwarm de olie. Bak de uiten en champignons. Voeg bouillon, pasta en peterselie toe.
Stap 5 /7
Goed mengen. Plaats het mandje erbovenop en de rolladen in het mandje.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 6 min.
Stap 7 /7
Wacht 2 min. Haal het gevogelte uit elkaar. Laat uitlekken. Voeg room toe aan de pasta.