- Homepage
- Recipe Details Page
Roerei met spinazie, prei en za’atar
- Totale tijd 43min
- 10min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Eieren
160 g Prei
1 cl Olijfolie
1 snuifje Za’atar
40 g Kleine gekonfijte citroen
50 g Jonge spinazie
Zout, peper
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 2 /6
Snijd de prei in schijfjes.
160g Prei
Stap 3 /6
Zet het stoommandje in de keukenmachine. Voeg de prei toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Zout, peper
Stoommandje
Stap 4 /6
Verwijder het stoommandje en zet de prei aan de kant.
Stap 5 /6
Doe de olijfolie en de gebroken eieren in de kom van de keukenmachine met de gewone schijf. Kruid met peper en zout en voeg de za’atar toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Roer regelmatig met een houtel lepel.
2 Eieren 1cl Olijfolie 1snuifje Za’atar Zout, peper
Stap 6 /6
Voeg de gekonfijte citroen, de spinazie en de prei toe. Meng goed en serveer onmiddelijk.
40g Kleine gekonfijte citroen 50g Jonge spinazie