- Homepage
- Recipe Details Page
Roerei met spinazie, prei en za’atar
- Totale tijd 43min
- 10min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 eieren
500 g prei
2 eetlepels olijfolie
3 g za’atar
170 g kleine gekonfijte citroenen
150 g jonge spinazie
*Zout, peper
*Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
*Doe 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
*Water
Stap 2 /8
*Snijd de prei in schijfjes.
500g prei
Stap 3 /8
*Doe de prei in het stoommandje. Breng op smaak met peper en zout.
500g prei *Zout, peper
Stoommandje
Stap 4 /8
*Zet het stoommandje in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stoommandje
Stap 5 /8
*Verwijder het stoommandje, zet de prei aan de kant en plaats de spindel in de kom.
Stap 6 /8
*Voeg de olijfolie toe en breek de eieren in de kom. Kruid met peper en zout en voeg de za’atar toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Roer regelmatig met een houtel lepel.
6 eieren 2 eetlepels olijfolie 3g za’atar *Zout, peper
Stap 7 /8
*Hak de gekonfijte citroen fijn.
170g kleine gekonfijte citroenen
Stap 8 /8
*Voeg de gekonfijte citroen en de spinazie toe. Meng goed en serveer onmiddelijk.
170g kleine gekonfijte citroenen 150g jonge spinazie