- Homepage
- Roerei met spinazie, prei en za’atar
Roerei met spinazie, prei en za’atar
- Totale tijd 43min
- 10min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
2 personen
2 eieren
160 g prei
0.5 eetlepels olijfolie
1 g za’atar
40 g gekonfijte citroen
50 g jonge spinazie
*Zout, peper
*Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
*Doe 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /8
*Snijd de prei in schijfjes.
Stap 3 /8
*Doe de prei in het stoommandje. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4 /8
*Zet het stoommandje in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /8
Verwijder het stoommandje, zet de prei aan de kant en plaats de spindel in de kom.
Stap 6 /8
*Voeg de olijfolie toe en breek de eieren in de kom. Kruid met peper en zout en voeg de za’atar toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Roer regelmatig met een houtel lepel.
Stap 7 /8
*Hak de gekonfijte citroen fijn.
Stap 8 /8
*Voeg de gekonfijte citroen en de spinazie toe. Meng goed en serveer onmiddelijk.