- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto Chorizo 🇮🇹
Risotto Chorizo 🇮🇹
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Riz à risottos ( taureau ailé ) vert
125 g Chorizo ( doux/fort )
25 g Beurre
1 Gros oignon
1 Gros poivron rouge
60 cl Eau + KubOr
1 càs Crème fraîche épaisse
Bereiding
Stap 1 /4
En mode manuel cuisson classique —> dorer : Mettez le beurre avec l’oignon et le poivron rouge couper en petits morceaux ( 5min ).
Stap 2 /4
Ajoutez le Chorizo couper en petits morceaux + le riz en remuant et versez le bouillon ( KubOr ). Activez le mode cuisson sous pression pendant 1Omin.
Stap 3 /4
Une fois la cuisson sous pression terminée l’eau va s’évaporer donc vous attendez avant d’ouvrir. Ajoutez la crème mélangez. A servir chaud.
Stap 4 /4
Oubliez pas de videz l’eau qu’il y a dans le petit boîtier en plastique derrière le Cookeo.