Risotto van zwarte rijst met schelvis
- Totale tijd 56min
- 10min
Voorbereidingstijd - 46min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
125 g Zwarte rijst
50 g Ajuin
1 el Olijfolie
2 cl Witte wijn
30 cl Groentebouillon
50 g Schelvisfilet
1 handvol Gedehydrateerde Dulse-algen (eventueel)
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de menger. Voeg de olie en de zwarte rijst toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Doe de witte wijn en bouillon erbij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Zet het stoommandje in de kom van de keukenmachine. Leg er de schelvis in. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Snijd de schelvis in stukjes.
Stap 6 /6
Serveer de risotto in kommetjes met wat schelvis en bestrooi met Dulse-algen.