- Homepage
- Recipe Details Page
Risotto van pasta met wortels
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
0.5 el Maizena
1 tl Mosterd
15 cl Melk
25 cl Water
170 g Pastaschelpen
1 dobbelsteentje Wortel(en), gepeld en in blokjes
30 g Geraspte cheddar
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
0.5el Maizena 1tl Mosterd 15cl Melk 25cl Water 170g Pastaschelpen 1dobbelsteentje Wortel(en), gepeld en in blokjes 30g Geraspte cheddar Zout, peper
Stap 2 /5
Los de maizena en de mosterd op in de melk en het water. Breng op smaak met peper en zout.
0.5el Maizena 1tl Mosterd 15cl Melk 25cl Water Zout, peper
Stap 3 /5
Doe de pasta en de wortels in de kom en giet het vorige mengsel erbij.
170g Pastaschelpen 1dobbelsteentje Wortel(en), gepeld en in blokjes
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Voeg na het garen de cheddar toe en meng goed.
30g Geraspte cheddar