Risotto met zalm en asperges
Moulinex
Recept door Moulinex

Risotto met zalm en asperges

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 33min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    18min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 350 g Arboriorijst

  • 6 Zalmmoten, diepgevroren

  • 3 Blokjes gevogeltebouillon van Maggi

  • 10 Asperges, diepgevroren

  • 700 ml Water

  • 120 g Ui

  • 1 el Olijfolie

  • 70 g Parmezaan, geraspt

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Snij de asperges in vieren. Snij de zalm in grote blokjes.Doe de olie en de ui in de pot.

Stap 3 /6

Laat 5 minuten bruin worden.

Stap 4 /6

Voeg het water, de rijst, de zalm en de groenten toe.Voeg de bouillonblokjes toe.Meng alles goed.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie.

Stap 6 /6

Doe de parmezaan erbij.Meng alles goed.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228