- Homepage
- Recipe Details Page
Risotto met zalm en asperges
- Totale tijd 33min
- 15min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
350 g Arboriorijst
6 Zalmmoten, diepgevroren
3 Blokjes gevogeltebouillon van Maggi
10 Asperges, diepgevroren
700 ml Water
120 g Ui
1 el Olijfolie
70 g Parmezaan, geraspt
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snij de asperges in vieren. Snij de zalm in grote blokjes.Doe de olie en de ui in de pot.
Stap 3 /6
Laat 5 minuten bruin worden.
Stap 4 /6
Voeg het water, de rijst, de zalm en de groenten toe.Voeg de bouillonblokjes toe.Meng alles goed.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Doe de parmezaan erbij.Meng alles goed.