Risotto met erwten en munt
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
100 g Arboriorijst voor risotto
30 g Fijn gesnipperde uien
1 el Olijfolie
20 cl Water
3 cl Witte wijn
60 g Erwten, diepgevroren
1 el Mascarpone
1 el Geraspte parmezaankaas
Zout en peper
5 Gesnipperde verse muntblaadjes
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /8
Snijd de munt fijn.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Voeg de rijst en de ui toe. Roer tot de rijst een parelmoerglans heeft.
Stap 6 /8
Voeg het water, de witte wijn en de erwtjes toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Voeg de mascarpone en de munt toe. Meng alles goed. Dien op met parmezaan!