- Homepage
- Recipe Details Page
Risotto blauwbessen geitenkaas
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
375 g Verse blauwbessen
300 g Gehakte champignons
3 Sjalot(ten), gepeld en gehakt
360 g arboriorijst
15 cl Witte wijn
90 cl Groentebouillon
75 g Licht gezouten boter
150 g Verse geitenkaas
Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
375g Verse blauwbessen 300g Gehakte champignons 3 Sjalot(ten), gepeld en gehakt 360g arboriorijst 15cl Witte wijn 90cl Groentebouillon 75g Licht gezouten boter 150g Verse geitenkaas Olijfolie
Stap 2 /6
Meng de meeste bosbessen eronder maar houd er enkele apart als decoratie. Giet 1 eetlepel olijfolie in de pan.
375g Verse blauwbessen Olijfolie
Stap 3 /6
Bak de champignons bruin. Leg aan de kant. Giet twee eetlepels olie in de pan en bak de sjalot en de rijst.
300g Gehakte champignons 3 Sjalot(ten), gepeld en gehakt 360g arboriorijst Olijfolie
Stap 4 /6
Voeg de wijn toe en laat indikken. Giet de bouillon erbij.
15cl Witte wijn 90cl Groentebouillon
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Laat zachtjes sudderen met de boter, blauwbessen en champignons.
375g Verse blauwbessen 300g Gehakte champignons 75g Licht gezouten boter