- Homepage
- Recipe Details Page
Risotto alla pizzaiola
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (7)
Ingrediënten
6 personen
450 g Carnaroli rijst
480 g Tomatensaus
120 g Parmezaan
270 g Mozzarella
130 cl Groentebouillon
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Zet opzij.
Stap 2 /6
Weeg de bouillon af in een kom. Zet opzij.
Stap 3 /6
Giet de rijst en een glas bouillon in de mengkom met de menger erop. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Giet de resterende bouillon erbij. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'. Giet de tomatensaus erbij als het alarm klinkt.
Stap 5 /6
Voeg de mozzarella en de parmezaan toe. Sluit het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Serveren.