- Homepage
- Recipe Details Page
Rillettes van zalm met roomkaas en fijne kruiden
- Totale tijd 18min
- 8min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
450 g Zalmmoten
75 g Gerookte zalm
1 tl Kerriepoeder
65 g Citroen
120 g Roomkaas
70 g Bieslook
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 2 /7
Plaats het stoommandje met de zalmmoten. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
450g Zalmmoten
Stoommandje
Stap 3 /7
Haal het stoommandje en het water uit de kom. Laat de zalmfilets afkoelen.
Stap 4 /7
Bevestig het Ultrablade-hakmes. Voeg de gegaarde zalm zonder vel, de gerookte zalm, de curry, het citroensap en de roomkaas toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
75g Gerookte zalm 1tl Kerriepoeder 65g Citroen 120g Roomkaas
Ultrablade hakmes
Stap 5 /7
Proef of de kruiding goed is.
Zout
Stap 6 /7
Hak de bieslook en voeg toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
70g Bieslook
Ultrablade hakmes
Stap 7 /7
Dien koel op.