Rijstpudding met kweepeer
- Totale tijd 37min
- 25min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
75 cl Volle melk
160 g Ronde rijst
45 g Griessuiker
1.5 snuifje Vanillepoeder
3 Kweepeer, geschild en gevierendeeld
3 Appels, geschild en gevierendeeld
30 g Griessuiker
15 cl Water
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Doe de uitgelekte rijst en giet er de melk, suiker en vanille in. Laat sudderen tot de gewenste consistentie bereikt wordt.
Stap 3 /5
Zet na het koken opzij. Was de kookpan uit en doe er daarna het fruit, suiker en water in.
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Blend de compote na het koken. Laat afkoelen en dien op met de rijstpudding.