- Homepage
- Recipe Details Page
Rijstpudding met kweepeer
- Totale tijd 36min
- 25min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
75 cl Volle melk
160 g Ronde rijst
45 g Griessuiker
1.5 snuifje Vanillepoeder
3 Kweepeer, geschild en gevierendeeld
3 Appels, geschild en gevierendeeld
30 g Griessuiker
15 cl Water
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
75cl Volle melk 160g Ronde rijst 45g Griessuiker 1.5snuifje Vanillepoeder 3 Kweepeer, geschild en gevierendeeld 3 Appels, geschild en gevierendeeld 30g Griessuiker 15cl Water
Stap 2 /5
Doe de uitgelekte rijst en giet er de melk, suiker en vanille in. Laat sudderen tot de gewenste consistentie bereikt wordt.
75cl Volle melk 160g Ronde rijst 45g Griessuiker 1.5snuifje Vanillepoeder
Stap 3 /5
Zet na het koken opzij. Was de kookpan uit en doe er daarna het fruit, suiker en water in.
3 Kweepeer, geschild en gevierendeeld 3 Appels, geschild en gevierendeeld 30g Griessuiker 15cl Water
Stap 4 /5
Snelkoken
Stap 5 /5
Blend de compote na het koken. Laat afkoelen en dien op met de rijstpudding.