Reerug met cassis
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
360 g Reefilet, in stukken van 180 g versneden
50 g Cassis (vers of diepvries - als alternatief veenbessen)
1 el Arachideolie
1 Peren, geschild, ontpit, in de lengte in 2 gesneden
5 cl Kalfsjus
200 g Vitelotte-aardappelen, in blokjes van 1 cm gesneden
2 cl Rode wijn
1 Snuifjes peperkoekkruiden (alternatief: vierkruidenpoeder)
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak de vitelotte-aardappelen in blokjes van 1 cm.
Stap 3 /7
Breng de stukken vlees op smaak met peper en zout. Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat de stukken vlees aan alle kanten aankleuren. Haal het uit de kuip. Doe de aardappelen in de kuip. Breng op smaak.
Stap 5 /7
Blus met rode wijn en kalfsjus. Schraap de aanbaksels van de bodem en randen. Doe het fruit, het vlees en de kruiden erbij.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Laat het vlees 2 minuten rusten. Dien op.