Ravioli met garnalen
- Totale tijd 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
10 Wonton deegvellen (Chinese ravioli)
25 cl Water
150 g Gehakte gepelde garnalen
25 cl Kokosmelk
1 tl Geraspte verse gember
1 takje Citroengras, in stukjes
10 g Gehakte verse koriander
1 el Nuoc-mam saus
0.5 Limoen (zestes)
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Pel de garnalen.
Stap 3 /8
Rasp de gember.
Stap 4 /8
Hak de koriander.
Stap 5 /8
Meng de garnalen met de helft van de koriander en de gember en vul de ravioli.. Doe de rest van de ingrediënten in de kuip.
Stap 6 /8
Voeg de ravioli toe per 10 stuks (zorg ervoor dat ze goed gesloten zijn) en haal ze er na 2 minuten weer uit. Herhaal indien nodig. Voeg vloeistof toe als het peil lager wordt.
Stap 7 /8
Leg alle voorgekookte raviolis terug in de bouillon.
Stap 8 /8
Dien de raviolis op met een beetje bouillon en bestrooi ze met limoenschil.