Ramen van lam en abrikoos
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
200 g Lamsschouder, in blokjes gesneden
1.5 cm Gehakte gemberwortel
50 g Gedroogde abrikoos, in vier stukken
0.5 Kleine rode chilipeper
2 el Sojasaus
60 cl Groentebouillon
100 g Gehakte Chinese kool
10 takje Koriander
1 Gehakte verse ui(en)
200 g Voorgegaarde ramennoedels
1 Zachtgekookt(e) ei(eren)
1 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bak het lamsvlees bruin. Voeg de gember, abrikozen, chilipeper en de helft van de koriander toe.
Stap 4 /6
Giet de sojasaus erbij en laat indikken. Giet de bouillon erbij.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Voeg de noedels toe. Serveer het lamsvlees met de bouillon en de overige ingrediënten.