Ramen miso, spinazie en eieren
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
0.5 steel Lente-uitjes in dunne plakjes
1 teentje Knoflook
1 tl Gember
200 g Oesterzwammen
100 g Spinazie
2 Zachtgekookte eieren
160 g Noedels
1 blokje Miso
2 el Sesamzaad
50 cl Water
1 cl Sojasaus
Peper en zout
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /7
Pel en hak de knoflook en gember.
Stap 3 /7
Bak de knoflook en gember goudbruin.
Stap 4 /7
Vul de Cookeo met de spinazie, champignons, bouillonblokjes, sojasaus en de juiste hoeveelheid water.
Stap 5 /7
Koken onder druk.
Stap 6 /7
Kook je noedels 5 minuten in het hete water.
Stap 7 /7
Serveer je Cookeo bakje met de lente-uitjes in dunne plakjes en zachtgekookte eieren. Bestrooi met sesamzaadjes.