Ragout van worsten, bonen
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
150 g Morteauworst
200 g Worst van Toulouse
250 g Worst uit Montbéliard
0.5 Ui, gepeld en gesnipperd
700 g Witte bonen, 12 uur geweekt
500 g Kleine wortelen, geschraapt en fijngesneden
0.5 Sinaasappel, in schijven gesneden
1 Bouquet garni
2 el Olie
100 g Spliterwten (facultatief)
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Snijd de sinaasappel in schijven.
Stap 3 /9
Peel en hak de wortelen.
Stap 4 /9
Schil en snijd de ui.
Stap 5 /9
Doe de olie in de kuip.
Stap 6 /9
Voeg de worstjes toe en laat ze aankleuren.
Stap 7 /9
Doe alle overige ingrediënten in de kuip. Meng alles goed.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie
Stap 9 /9
Goed mengen en opdienen.