Ragout met kurkuma
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
600 g Geschilde, in blokjes gesneden aardappelen
375 g Uitgelekte kikkererwten in blik
3 Ontpitte, fijngesneden minipaprika's
4 teentje Gepelde, fijngehakte knoflook
1.5 Gepelde, fijngesnipperde ui
75 cl Kippenbouillon
18 cl Kokosmelk
3 tl Geraspte verse gember
1.5 tl Kurkuma
1.5 el Kokosolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bak de knoflook, de ui, de gember, de aardappelen, de peper en de kurkuma 5 minuten.
Stap 4 /6
Voeg de kikkererwten toe en giet de kippenbouillon erbij.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de kokosmelk toe, meng goed en dien onmiddellijk op.