- Homepage
- Recipe Details Page
Ragout met kurkuma
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
600 g Geschilde, in blokjes gesneden aardappelen
375 g Uitgelekte kikkererwten in blik
3 Ontpitte, fijngesneden minipaprika's
4 teentje Gepelde, fijngehakte knoflook
1.5 Gepelde, fijngesnipperde ui
75 cl Kippenbouillon
18 cl Kokosmelk
3 tl Geraspte verse gember
1.5 tl Kurkuma
1.5 el Kokosolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
600g Geschilde, in blokjes gesneden aardappelen 375g Uitgelekte kikkererwten in blik 3 Ontpitte, fijngesneden minipaprika's 4teentje Gepelde, fijngehakte knoflook 1.5 Gepelde, fijngesnipperde ui 75cl Kippenbouillon 18cl Kokosmelk 3tl Geraspte verse gember 1.5tl Kurkuma 1.5el Kokosolie
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
1.5el Kokosolie
Stap 3 /6
Bak de knoflook, de ui, de gember, de aardappelen, de peper en de kurkuma 5 minuten.
600g Geschilde, in blokjes gesneden aardappelen 3 Ontpitte, fijngesneden minipaprika's 4teentje Gepelde, fijngehakte knoflook 1.5 Gepelde, fijngesnipperde ui 3tl Geraspte verse gember 1.5tl Kurkuma
Stap 4 /6
Voeg de kikkererwten toe en giet de kippenbouillon erbij.
375g Uitgelekte kikkererwten in blik 75cl Kippenbouillon
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de kokosmelk toe, meng goed en dien onmiddellijk op.
18cl Kokosmelk