Quinotto met groene groenten
Moulinex
Recept door Moulinex

Quinotto met groene groenten

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 18min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    8min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 300 g Quinoa

  • 8 Gespoelde groene asperges, in stukjes gesneden

  • 1 Gespoelde, fijngehakte prei

  • 50 g Gespoelde, fijngehakte verse spinazie

  • 1 Gepelde, fijngesnipperde ui

  • 1.5 teentje Gepelde, fijngehakte knoflook

  • 1 blokje Groentebouillon

  • 100 g Parmezaanse kaas

  • 18 cl Witte wijn

  • 3 el Olijfolie

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten voor.

  • 300g Quinoa
  • 8 Gespoelde groene asperges, in stukjes gesneden
  • 1 Gespoelde, fijngehakte prei
  • 50g Gespoelde, fijngehakte verse spinazie
  • 1 Gepelde, fijngesnipperde ui
  • 1.5teentje Gepelde, fijngehakte knoflook
  • 1blokje Groentebouillon
  • 100g Parmezaanse kaas
  • 18cl Witte wijn
  • 3el Olijfolie

Stap 2 /6

Giet de olie in de kuip.

  • 3el Olijfolie

Stap 3 /6

Bak de ui, de knoflook en de prei. Voeg de quinoa toe en roer 2 minuten.

  • 300g Quinoa
  • 1 Gespoelde, fijngehakte prei
  • 1 Gepelde, fijngesnipperde ui
  • 1.5teentje Gepelde, fijngehakte knoflook

Stap 4 /6

Voeg de aspergepunten toe. Verkruimel het bouillonblokje erover. Giet de wijn erbij en leng aan met water.

  • 8 Gespoelde groene asperges, in stukjes gesneden
  • 1blokje Groentebouillon
  • 18cl Witte wijn

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Voeg de spinazie toe en meng. Dien op met Parmezaanse kaas.

  • 50g Gespoelde, fijngehakte verse spinazie
  • 100g Parmezaanse kaas

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228