- Homepage
- Quinotto met groene groenten
Quinotto met groene groenten
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
300 g Quinoa
8 Gespoelde groene asperges, in stukjes gesneden
1 Gespoelde, fijngehakte prei
50 g Gespoelde, fijngehakte verse spinazie
1 Gepelde, fijngesnipperde ui
1.5 teentje Gepelde, fijngehakte knoflook
1 blokje Groentebouillon
100 g Parmezaanse kaas
18 cl Witte wijn
3 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bak de ui, de knoflook en de prei. Voeg de quinoa toe en roer 2 minuten.
Stap 4 /6
Voeg de aspergepunten toe. Verkruimel het bouillonblokje erover. Giet de wijn erbij en leng aan met water.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de spinazie toe en meng. Dien op met Parmezaanse kaas.