- Homepage
- Recipe Details Page
Quinotto met groene groenten
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
300 g Quinoa
8 Gespoelde groene asperges, in stukjes gesneden
1 Gespoelde, fijngehakte prei
50 g Gespoelde, fijngehakte verse spinazie
1 Gepelde, fijngesnipperde ui
1.5 teentje Gepelde, fijngehakte knoflook
1 blokje Groentebouillon
100 g Parmezaanse kaas
18 cl Witte wijn
3 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
300g Quinoa 8 Gespoelde groene asperges, in stukjes gesneden 1 Gespoelde, fijngehakte prei 50g Gespoelde, fijngehakte verse spinazie 1 Gepelde, fijngesnipperde ui 1.5teentje Gepelde, fijngehakte knoflook 1blokje Groentebouillon 100g Parmezaanse kaas 18cl Witte wijn 3el Olijfolie
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
3el Olijfolie
Stap 3 /6
Bak de ui, de knoflook en de prei. Voeg de quinoa toe en roer 2 minuten.
300g Quinoa 1 Gespoelde, fijngehakte prei 1 Gepelde, fijngesnipperde ui 1.5teentje Gepelde, fijngehakte knoflook
Stap 4 /6
Voeg de aspergepunten toe. Verkruimel het bouillonblokje erover. Giet de wijn erbij en leng aan met water.
8 Gespoelde groene asperges, in stukjes gesneden 1blokje Groentebouillon 18cl Witte wijn
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de spinazie toe en meng. Dien op met Parmezaanse kaas.
50g Gespoelde, fijngehakte verse spinazie 100g Parmezaanse kaas