Quinoakoekjes met biet
- Totale tijd 31min
- 15min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
225 g Quinoa
625 g Rauwe bieten
250 g Ajuin
5 teentje Look
5 el Paneermeel
5 tl Citroensap
5 Ei
2.5 tl Olijfolie
2.5 el Sesamzaadjes
2.5 tuiltje Bieslook
1 straaltje Olijfolie
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Spoel de quinoa en kook volgens de aangegeven kooktijd op het pakje.
Stap 2 /7
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Zet het even apart. Spoel de kom van de keukenmachine.
Stap 4 /7
Plaats de groentensnijder met de schijf om fijn te raspen in de kom van de keukenmachine. Voeg de gewassen en geschilde bieten toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 5 /7
Meng de ajuin, de geperste look, de bieten, het paneermeel, het citroensap, de eieren, de sesam en de gehakte bieslook in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de olijfolie toe.
Stap 6 /7
Maak kleine koekjes van het mengsel.
Stap 7 /7
Bak ze 5 minuten in een warme pan met wat olijfolie.