- Homepage
- Recipe Details Page
Quesadillas met keydneybonen
- Totale tijd 1u 13min
- 15min
Voorbereidingstijd - 58min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
30 g Paddenstoelen
30 g Ui
3 g Knoflook
1 el Olijfolie
30 g Paprika
70 g Kidneybonen uit blik
2 tl Suikermaïs uit blik
1 snuifje Paprikapoeder
1 snuifje Gemalen komijn
1 snuifje Chilikruidenmix
1 snuifje Chilipoeder
1 snuifje zout
2 tl Verse koriander
40 g Geraspte cheddar
4 Tortillawraps
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het aardachtige deel van de champignonstengels af. Was ze en droog ze af. Pel de knoflook en de uien en snijd ze doormidden.
30g Paddenstoelen 30g Ui 3g Knoflook
Stap 2 /6
Doe de champignons, knoflook en uien in de mengkom met het Ultrablade-mes eraan. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.
30g Paddenstoelen 30g Ui 3g Knoflook
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Vervang het Ultrablade-meshulpstuk door het mixerhulpstuk, schraap de zijkanten schoon en voeg de olijfolie, zout en peper toe. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.
1el Olijfolie 1snuifje zout
Menger
Stap 4 /6
Was de rode paprika's, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snijd ze in blokjes. Giet de suikermaïs en de kidneybonen af.
30g Paprika 70g Kidneybonen uit blik 2tl Suikermaïs uit blik
Stap 5 /6
Voeg de rode paprika's, kidneybonen, suikermaïs, kruiden en zout toe aan de mengkom. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.
30g Paprika 70g Kidneybonen uit blik 2tl Suikermaïs uit blik 1snuifje Paprikapoeder 1snuifje Gemalen komijn 1snuifje Chilikruidenmix 1snuifje Chilipoeder 1snuifje zout
Stap 6 /6
Leg een wrap in een koekenpan. Top met het kidneybonenmengsel en bestrooi met cheddar. Leg er een wrap overheen. Laat ongeveer 2 tot 3 minuten garen. Draai om en bak aan de andere kant tot beide kanten goudbruin en geroosterd zijn. Herhaal de stappen voor de overige tortilla's. Snijd in 4 en serveer warm!
40g Geraspte cheddar 4 Tortillawraps