Quesadilla’s met rode bonen
- Totale tijd 1u 13min
- 15min
Voorbereidingstijd - 58min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
30 g Champignon
30 g Ajuin
3 g Look
1 el Olijfolie
30 g Rode paprika
70 g Rode bonen
2 tl Maïs
1 snuifje Paprikapoeder
1 snuifje Gemalen komijn
1 snuifje Gemengd chilipoeder
1 snuifje Gemalen chilipoeder
1 snuifje Zout
2 tl Koriander
40 g Geraspte cheddar
4 Tarwetortilla’s
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het aardse deel van de champignonstelen. Was ze en dep droog.
Stap 2 /7
Doe de de champignons en de doormidden gesneden en gepelde look en ajuin in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Vervang het Ultrablade-hakmes door de menger. Schraap de randen en voeg de olijfolie, het zout en de peper toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /7
Was de rode paprika’s. Verwijder het steeltje en zaadjes en snijd vervolgens in blokjes. Laat de maïs en de rode bonen uitlekken.
Stap 5 /7
Doe de rode paprika’s, de rode bonen, de maïs, het paprikapoeder, de komijn, de chilipoeder en het zout in de kom van de keukenmachine Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Leg een tortilla in een pan. Doe er het mengsel met rode bonen op en bestrooi met de cheddar. Leg er een tortilla op. Laat ongeveer 2 tot 3 minuten bakken. Draai om en bak aan de andere kant tot de twee kanten mooi goudbruin en gegrild zijn.
Stap 7 /7
Herhaal voor de resterende tortilla’s. Snijd in 4 stukken en dien warm op!