- Homepage
- Recipe Details Page
Puree van zoete aardappel en ham
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Zoete aardappels
100 g Gekookte ham
100 g Boter
Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /5
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 2 /5
Schil de zoete aardappelen, snij ze in grote stukken en leg ze in het stoommandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
600g Zoete aardappels
Stoommandje
Stap 3 /5
Giet het water weg.
Stap 4 /5
Neem de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Doe de zoete aardappelen, de ham en de boter erin. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Gekookte ham 100g Boter Zout
Ultrablade hakmes
Stap 5 /5
Dien onmiddellijk op.